دانلود آهنگ زانيار خسروي

دانلود آهنگ زانيار خسروي يکي از پرطرفدارترين عرصه هاي موسيقي، عرصه موسيقي پاپ است. در اين عرصه خوانندگان زيادي پا به ميدان گذاشته اند و برخي از آنها با موفقيت هاي چشمگيري هم همراه بوده اند. از جمله زانيار خسروي را مي توان در اين زمينه نام برد. زانيار خسروي برادر دانلود آهنگ سيروان خسروي است که هم خواننده و هم آهنگساز، ترانه سرا، تنظيم کننده و بازيگر است. دانلود آهنگ زانيار خسروي در اين مقاله از پارسي نو سعي کرده ايم تا بيوگرافي کامل زانيار خسروي را منتشر کنيم و از جمله به اينستاگرام زانيار خسروي اشاره کرده ايم. ما را تا پايان همراهي کنيد. زانيار خسروي يکي از خوانندگان جوان کشورمان است که در تاريخ 2 ارديبهشت 1364 در تهران به دنيا آمده است. وي علاوه بر خوانندگي در عرصه هاي هنري ديگر هم به شکل حرفه اي فعاليت دارد. دانلود آهنگ زانيار خسروي از جمله او آهنگساز، ترانه سرا و تنظيم کننده است. وي در تاريخ 11 اسفند سال 1392 اولين آلبوم خود را به صورت رسمي منتشر کرد. نام اولين آلبوم زانيار خسروي 28 است. زانيار از سال 1387 تا کنون به شکل حرفه اي در عرصه موسيقي دانلود آهنگ زانيار خسروي در سايت تي پلي tplay.ir دانلود آهنگ و پخش آنلاين فعاليت دارد.

مادر زانيار و سيروان خسروي که در بيشتر کنسرت هاي پسرانش شرکت مي کند مي گويد دانلود آهنگ زانيار خسروي خودش نيز از صداي خوبي برخوردار است، ترديدي نيست وجود چنين فردي در پيشرفت هنري 2 برادر که حالا از سرشناس ترين چهره هاي موسيقي کشور محسوب مي شوند، تاثير بسزايي داشته است. وي بسيار هنردوست است و مشوق اصلي فرزندانش براي گرايش به موسيقي در سنين پايين بود. زانيار داراي نام غير اصلي هم هست. در اين مورد بايد بدانيد که نام مستعار اين خواننده محبوب دانلود آهنگ زانيار خسروي xaniar است. زانيار خسروي تاکنون دو مرتبه بازيگري را هم تجربه کرد است. نخستين مرتبه آن در فيلم سينمايي برف روي کاج ها در سال 1390 بود و دومين مرتبه، سريال عشق تعطيل نيست در سال 1393 بود که البته اين سريال با استقبال روبه رو نشد.

دانلود آهنگ زانيار خسروي که طرفدار زيادي هم دارد از نظر سبک هنري داراي سبک هاي هنري پاپ، رپ، هيپ هاپ و تلفيقي است. در مورد آلات موسيقي مورد علاقه او هم بايد بدانيد که او به نواختن پيانو و گيتار بسيار علاقه دارد و در اين دو داراي مهارت است. اين خواننده پاپ کشورمان با برخي از هنرمندان همکاري بيشتري دارد. از جمله او با سيروان خسروي، ميلاد درخشاني، ياس، مازيار لشني (ايهام) داراي بيشترين ميزان همکاري هنري است. در 11 اسفند 1392 اولين آلبوم رسمي خود را به نام بيست و هشت منتشر نمود او پس از مدت ها انتظار که 4 سال طول کشيد مجوز رسمي فعاليت خود را دريافت کرد. وي با انتشار آثارش به محبوبيت زيادي در فضاي مجازي دست يافت. دانلود آهنگ زانيار خسروي وي با آهنگ "همينه که هست " و موزيک ويديو ي آن که به موزيک ويديوي "مگس" معروف است خوانندگي را شروع کرد. بليط هاي اولين کنسرت او در مدت کم تر از دو روز به فروش رفت که اين انگيزه اي براي ادامه کار او شد.

دانلود آهنگ زانيار خسروي در آثار زيادي با يکديگر همکاري کرده و به گفته خودشان روي آثار هم تاثير گذاشته اند. سيروان هميشه بر استفاده از نبوغ و ايده هاي زانيار تاکيد کرده و زانيار هم هميشه از تاثير سيروان در طي کردن مسير هنري اش گفته است. مادر سيروان و زانيار در بيشتر کنسرت هاي فرزندانش حضور داشته و به صورت جدي فعاليت هاي آنها را دنبال مي کند. مي گويند خود وي نيز از صداي خوبي برخوردار است. دانلود آهنگ زانيار خسروي ترديدي نيست وجود چنين فردي در پيشرفت هنري 2 برادر که حالا از سرشناس ترين چهره هاي موسيقي کشور محسوب مي شوند، تاثير بسزايي داشته است. وي که بسيار هنردوست است و گويا مشوق اصلي فرزندانش براي گرايش به موسيقي در سنين پايين بوده در حاشيه کنسرت سيروان در جشنواره موسيقي فجر سال 92 به عنوان «مادر سيروان خسروي» به پيروز ارجمند (مدير دفتر موسيقي وزارت ارشاد) معرفي شد و ارجمند نيز به وي بابت تربيت 2 فرزند هنرمند که توانسته اند هواداران زيادي پيدا کنند، تبريک گفت. دانلود آهنگ زانيار خسروي او نيز در پاسخ اظهار کرد:من طرفدار بچه هايم هستم. وقتي کوچک تر بودند آنها را به نام ما مي شناختند. حالا براي خودشان کسي شده اند و هر کجا مي رويم ما را به نام آنها مي شناسند و مي گويند مادر فلاني است! اين روزها سرشان حسابي شلوغ است و بيشتر در کنسرت ها آنها را مي بينم. ديدن موفقيت شان و اينکه اين همه هوادار دارند، برايم لذت بخش و شيرين است.

دانلود آهنگ زانيار خسروي قطعا براي بسياري از هواداران برادران خسروي، اجراي مشترک اين دو نفر جذاب خواهد بود اما گويا آنها چنين قصدي ندارند:«فکر نمي کنم به اين زودي من و سيروان روي استيج برويم. اتفاقا تصميم گرفته ايم اين کار را انجام ندهيم! براي حرف زدن در اين مورد خيلي زود است.»  خودم را رقيب سيروان نمي دانم من هيچ وقت خودم را رقيب سيروان نمي دانم. دانلود آهنگ زانيار خسروي قصد رقابت با کسي را ندارم و کسي را هم رقيب کسي نمي دانم. سبک ها و سليقه ها متنوع است و هيچ خواننده اي جاي خواننده ديگر را تنگ نکرده است. فقط به اين فکر مي کنم که کاري انجام دهم که خودم و طرفدارانم دوست داشته باشيم. «دوست دارم زندگي رو» يکي از قطعات هيت موسيقي پاپ در سال 92 بود. اين قطعه از ساخته هاي زانيار بود که با صدا و تنظيم سيروان خسروي منتشر و به يکي از قطعات پرطرفدار کنسرت هاي سيروان تبديل شد که هميشه با همخواني مثال زدني حضار همراه بود. دانلود آهنگ زانيار خسروي اين قطعه محبوب که ترانه و ملودي اش را خودش ساخته بود، در کنسرت 19 ارديبهشت اجرا کرد؛ اين در حالي بود که «سيروان» هم در سالن حضور داشت و از روي صندلي همراه با مردم با برادرش همخواني مي کرد.

دانلود آهنگ زانيار خسروي پس از يک وقفه و دوري از عرصه هنر و موسيقي، بار ديگر به اين عرصه برگشت و نخستين ترانه ‌هايش را براي آلبوم اول برادرش سيروان نوشت. ورود زانيار به اين عرصه جالب بود چرا که ورودش به فضاي هنري با آهنگ «همينه که هست» بوده است که موزيک ويديوي آن به «مگس» معروف شد. آهنگ دوم او  «طفره نرو» نام دارد که آن را در سال 1387 منتشر کرد. دانلود آهنگ زانيار خسروي با انتشار اين آهنگ و آهنگ بعدي اش به نام «ريسک» که در همان سال آن را منتشر کرد، موفق شد تا به محبوبيت بسيار زيادي دست پيدا کند. نقطه عطف کارنامه هنري زانيار خسروي را بايد سال 91 دانست که در آن آهنگ «بدون تو» را منتشر کرد. آهنگ «بدون تو» زانيار خسروي موفق شد تا طيف وسيعي از مخاطبان موسيقي را به خود جذب کند به شکلي که در سايت راديو جوان ميزان پخش اين آهنگ زانيار از مرز يک ميليون بار هم عبور کرد و در نتيجه موفق شد تا دانلود آهنگ زانيار خسروي وارد فهرست ده آهنگ برتر تمام دوران اين سايت شود.

دانلود آهنگ زانيار خسروي علاوه بر خوانندگي و فعاليت در عرصه موسيقي در زمينه هنرپيشگي هم فعاليت داشته است. از جمله او براي نخستين بار توانست تا با بازي در فيلم سينمايي برف روي کاج ها به کارگرداني پيمان معادي، بازيگري را هم تجربه کند. گفتني است که او که در اين فيلم حضور کوتاهي داشت اما در اين فيلم خوش درخشيد و نظر مخاطبان را به خود جلب کرد. دانلود آهنگ زانيار خسروي گفتني است که زانيار تجربه بازي در سريال «عشق تعطيل نيست» به کارگرداني بيژن بيرنگ را نيز در کارنامه هنري خود دارد. گروه ايهام زانيار خسروي اين خواننده کرد در سال 1396 با همراهي مازيار لشني يک گروهي موسيقي تشيکل دادند و نام آن را ايهام گذاشتند. نخستين قطعه از اين گروه هنري روزهاي ابتدايي شهريور همان سال با نام «بغض» منتشر شد. زانيار در اين قطعه فضاي متفاوتي را براي مخاطب ايجاد کرد. ذکر اين نکته هم لازم به نظر مي رسد که آهنگ «بغض» را مي ‌توان از موفق ‌ترين قطعات سال 1396 در حوزه موسيقي پاپ و تلفيقي به شمار آورد. دانلود آهنگ زانيار خسروي «حال من» دومين قطعه منتشر شده گروه ايهام ه شمار مي رود که در تاريخ پنجم دي ماه 1396 با آهنگسازي و تنظيم زانيار خسروي منتشر شد.

زانيار خسروي در عرصه مدلينگ علاوه بر فعاليت در عرصه هاي مختلف موسيقي مانند خوانندگي، آهنگسازي و  بنا به خصوصيات ظاهري و بنا به شهرت اش در بين مردم و به خصوص در بين قشر جوان، در زمينه هاي ديگر هم فعال است. دانلود آهنگ زانيار خسروي از جمله او بعنوان مدل تبليغاتي با شرکت هاي مشهور همکاري دارد. مثلا او با شرکت سان استار در عرصه مدلينگ همکاري مي کند. درآمد زانيار خسروي وقتي از زانيار پرسيده شده که وضعيت مالي در عرصه موسيقي چگونه است؟ وي پاسخ داد که هيچ ‌کس در ابتدا با انگيزه مالي وارد اين عرصه نمي‌ شود. دانلود آهنگ زانيار خسروي اکثر کساني که در اين عرصه وارد شده اند، با عشق به موسيقي کار را آغاز مي ‌کنند ولي د راين عرصه به نقطه اي مي‌ رسند که سن‌ آنها بالاتر مي‌رود و نيازهاي ‌شان تغيير مي کند. آن ‌وقت است که به خودشان مي ‌گويند الان دقيقا شغل من چيست؟! بعد متوجه مي شوند که کليپ‌هاي‌ شان باعث شده نتوانند اجراي کنسرت داشته باشند و آلبوم منتشر کنند و به اين ترتيب است که هيچ درآمدي حاصل نکرده اند و صرفا در اين عرصه هزينه کرده‌ اند. دانلود آهنگ زانيار خسروي به اين ترتيب هيچ راهي هم راي آنها باقي نمي ماند جز اينکه در مراسم‌ ها خوانندگي کنند! عده‌اي اين کار را مي‌کنند و عده‌اي هم توانايي انجام چنين کاري ندارند.

اين کار در حقيقت با روحيات ‌شان جور در نمي‌آيد و بدترين حالت براي آنها در همين لحظه رخ مي دهد. دانلود آهنگ زانيار خسروي ادامه داد که شکر خدا من با داشتن مشکلات مالي، دست کم از پس هزينه ‌هاي خودم بر مي آيم چرا که من براي ديگران هم کار مي‌ سازم. اما عده ‌اي بسياري هستند که صرفا خواننده هستند و در اين موقعيت هم بايد براي ترانه، آهنگ، تنظيم، ويدئوکليپ و… مرتب هزينه کنند و در نهايت هم به هيچ مي ‌رسند و روزي متوجه اين شرايط تهي خود مي ‌شوند که ديگر کار از کار گذشته و دير شده است! زانيار خسروي در مورد مدت فعاليت يک خواننده در عرصه موسيقي نظر جالبي دارد. دانلود آهنگ زانيار خسروي او گفته است که عمر هنري يک خواننده ديگر اين گونه نيست که مانند زمان قديم بگوييم مثلا 25 يا 30 سال است. موسيقي و بخصوص کار خوانندگي درست شبيه به ورزش فوتبال شده است دوران اوج 3 تا 5 سال است و اگر خيلي خوش‌ شانس باشي شايد تا 10 سال هم دوام بياوري!

دانلود آهنگ سيروان خسروي

دانلود آهنگ مهراد جم

دانلود آهنگ آرون افشار

دانلود آهنگ زانيار خسروي

دانلود آهنگ بهنام باني

دانلود آهنگ بابک جهانبخش

دانلود آهنگ رضا بهرام

زانيار ,خسروي ,آهنگ ,مي ,دانلود ,هم ,زانيار خسروي ,آهنگ زانيار ,دانلود آهنگ ,در اين ,که در ,آهنگ زانيار خسروي ,تاثير بسزايي داشته ,1392 اولين آلبوم ,شوند، تاثير بسزايي
مشخصات
آخرین جستجو ها